Coronavirus doodt een ander 36 mensen in Nederland, waaronder zes op

Door Zack Newmark op Mei 6, 2020 – 14:03

Ambtenaren volksgezondheid in Nederland zei dat ten minste 36 meer mensen met een coronavirus zijn gestorven, en 27 meer werden opgenomen in het ziekenhuis. De bijgewerkte statistieken over meerdere data, en verhoogde het aantal van degenen die positief getest 232.

Van de 5,204 mensen die zijn overleden, minstens zes is overleden op dinsdag. De meeste van de nieuw gerapporteerde sterfgevallen vond plaats tussen vrijdag en maandag, met wat rekoefeningen terug naar 3 April.

Minstens 14 mensen werden ook opgenomen in het ziekenhuis op dinsdag, het agentschap opgemerkt. De resterende nieuwe gevallen werden verspreid, met enkele plaats op het einde van Maart, en anderen in April en in de eerste week van Mei.

Dinsdag gezondheid van de ambtenaren in het land had getest 243,277 mensen voor een coronavirus infectie, waarvan 41,319 positief getest.

De regering is het bespreken van de ontspanning van de zogenaamde intelligente lockdown op woensdag middag. Minister-president Mark Rutte en Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zal de persconferentie na afloop van de vergadering.

Bron: https://nltimes.nl/2020/05/06/coronavirus-kills-another-36-people-netherlands-including-six-tuesday

Plaats een reactie