TERUGKIJKEN: Premier Rutte na crisisoverleg over coronavirus: schud geen handen meer

In heel Nederland wordt het schudden van handen afgeraden. Het kabinet doet een dringende oproep aan alle Nederlanders om elkaar voorlopig niet meer met een handdruk te begroeten. Ook wordt mensen in Noord-Brabant gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Op die manier moet de verspreiding van het coronavirus worden afgeremd.

Premier Rutte gaf samen met RIVM-directeur Jaap van Dissel maandagavond een persconferentie. Daarvoor was een crisisoverleg over het coronavirus. Leden van het kabinet spraken met vertegenwoordigers van het RIVM, de politie en de burgemeester van Den Bosch bij aanwezig. Noord-Brabant is de provincie met de meeste besmettingen.

#corona #kabinet #nos

  • Likes: 725
  • Dislikes: 198
  • Tags: Corona,Coronavirus,Nederland,kabinet,regering,persconferentie,overleg,premier rutte,rutte,mark rutte,bruno bruins,minister bruins,bruins,minister,minister-president,premier,virus,gezondheid,handen schudden

Transcript

Plaats een reactie