Kunnen Nederlanders in het buitenland terugvliegen? KLM-baas Pieter Elbers legt het uit | Op1

Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert Nederlands om alleen nog naar het buitenland te reizen, als dit strikt noodzakelijk is. De hele kaart kleurt oranje, wat staat voor ‘alleen noodzakelijke reizen’. Dit advies volgde op het besluit van de Europese leiders om reizen naar de Schengenzone drastisch te beperken. Wat betekent dit voor Nederlanders die zich momenteel in het buitenland bevinden? Daarover praatte president-directeur van KLM Pieter Elbers over bij Op1. Financieel journalist bij de Telegraaf Martin Visser schoof hierover ook aan.

De hele uitzending is hier terug te zien: https://www.npostart.nl/op1/18-03-2020/POW_04596616

  • Likes: 37
  • Dislikes: 7
  • Tags: Op1,Talkshow,NPO 1,Pieter Elbers,Martin Visser,econoom,KLM,vliegtuig,vliegmaatschappij,Schiphol,corona,coronavirus,COVID-19,SARS-nCov-2,nCov-2019

Transcript

Plaats een reactie