CorOnA SKINBATTLES!!!! – SHOW JE FORTNITE SKIN COMBO – LIVE NEDERLANDS

Fortnite nederlandse videos, fortnite livestreams in het Nederlands? dat kun je op mijn kanaal vinden ik maak ook af en toe Fortnite Theory videos.
op mijn kanaal kun je livestreams vinden met dat ik met kijkers speel, een Fortnite solo stream aan het knallen ben en nog vele leuke Fortnite videos. Ben jij iemand die houd van leuke Nederlandse Fortnite streams te bekijken abonneer dan zeker even op mijn YouTube kanaal GoGoFIFA NL. Fortnite world cup Livestreams kun je hier ook op mijn nederlandse Fortniet YouTube kanaal vinden.
———————-
social media
———————-
snapchat: m.lanera
Instagam: https://www.instagram.com/gogofifa_nl/?hl=nl
———————
abonneer, like en deel.

  • Likes: 62
  • Dislikes: 3
  • Tags: #PS4Live,PlayStation 4,Sony Interactive Entertainment,Fortnite,gogo6fifa,FORTNITE NEDERLANDS,livestream nederlands,FORTNITE NEDERLANDS live,Fifa 20,Fifa 20 NEDERLANDS

Transcript

Plaats een reactie