Wat brengt 2020? | Zomaar zonder Reden

In Gerardus Majella bellen we aan bij Mieke Verschuren, een Bredaas medium. Als paragnoste krijgt Mieke signalen door uit een andere wereld en beschikt zij over vooruitziende gaven. Wat brengt ons het nieuwe jaar, 2020? Die vraag stellen wij op 1 januari aan Mieke en zij kijkt in haar glazen bol. Iets met een Nederlandse vlag halfstok, roering in de politiek, iets met Trump en er gebeurt iets opvallends met een Nederlandse autocoureur. Ook over de Bredase toekomst wordt een tipje van de sluier gelicht aan de hand van het leggen van kaarten.

Je ziet meer met BredaNu
http://www.bredanu.nl/

#Breda #ZomaarZonderReden #MikelAdriaansen

  • Likes: 24
  • Dislikes: 5
  • Tags: Breda,Nu,Bredanu,breda nu,breda.nu,2019,zomaar,zonder,reden,zomaar zonder reden,zomaar zonder reden bredanu,zzr,zzr 2020,zzr nieuwjaar,nieuwjaar,nieuwjaar 2020,nieuwjaar breda,wat brengt 2020,mieke verschuren,mikel adriaansen

Transcript

Plaats een reactie