Nederlands lab vecht mee tegen corona: ‘Tijd hebben we niet’

Meer video’s zien? Download onze app: https://r.tl/30kNzUi
De heilige graal in de strijd tegen corona: een vaccin. Om dat te ontwikkelen zijn laboratoria in de hele wereld druk aan het werk. Ook in Leiden vechten onderzoekers mee in de race tegen de klok. Verslaggever Betty Glas nam een kijkje in het laboratorium en sprak met de onderzoekers.

  • Likes: 579
  • Dislikes: 34
  • Tags: corona,coronavirus,vaccin,virus,bestreiding,laboratorium,wetenschappers,onderzoekers,betty glas,verslaggever,prik,vaccinatie,Nederland,Leiden,Janssen Vaccines,ziekte,covid,covis 19,veilig,onderzoek,pandemie,wereld,wetenschappelijk onderzoek,corona virus,basisvaccin,test,testen,genezing,virus outbreak,wuhan,china,tijd,race tegen de klok

Transcript

Plaats een reactie