Update Coronavirus Nederland 30-03-2020 (COVID-19)

Update Coronavirus Nederland 30-03-2020 (COVID-19)

Vandaag 20-03-2020 zijn er 93 patiënten overleden aan het Coronavirus (COVID-19) in Nederland, het totale dodental is hiermee opgelopen naar 864. In vergelijking met gisteren zijn dit betere cijfers, alleen geeft dit nog geen garantie dat het de goede kant op gaat.

Het aantal bevestigde besmettingen is met 884 gestegen naar 11750. De verwachting is dat het werkelijke aantal besmettingen een stuk hoger ligt. Dit aantal is een stuk lager als gisteren. hopelijk kunnen we dit volhouden.

In deze video wordt een duidelijk beeld gegeven hoe snel het aantal besmettingen en doden stijgt in Nederland. Ook wordt er uitgelicht wat de zwaarst getroffen provincies zijn en welke gemeentes de meeste besmettingen hebben.

Gelukkig zijn er ook nog een aantal gemeentes in Nederland waarbij het Coronavirus nog niet is aangetroffen, deze gemeentes worden genoemd in de video. Vandaag zijn er geen nieuwe besmettingen aangetroffen in gemeentes die nog besmetting vrij waren.

Benieuwd naar het aantal besmettingen in jou gemeente? laat een comment achter en wij reageren zo snel mogelijk met de actuele cijfers.

Bron: RIVM

  • Likes: 3
  • Dislikes: 1
  • Tags: update corona,corona,coronavirus,Nederland,corona Nederland,the Netherlands,doden,besmettingen,30-03-2020,deaths

Transcript

Plaats een reactie