Coronavirus update 30 Maart 11.750 bevestigde gevallen

UPDATE 31 MAART HIER

Het RIVM (rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) meldt dat, sinds de laatste update, een andere 884 mensen in Nederland hebben positief getest voor COVID-19, de ziekte die wordt veroorzaakt door de nieuwe coronavirus. Dit betekent dat het nieuwe totaal van de besmette mensen is 11.750.

Coronavirus situatie in Nederland

Van de 11.750 mensen die besmet zijn, een andere 93 gestorven zijn sinds gisteren, 29 Maart, brengt het dodental op 864. In totaal, 3990 (+507) patiënten worden of zijn opgenomen in het ziekenhuis. Momenteel is het totale aantal IC-patiënten is toegenomen met ongeveer 80 per dag.

Sociale afstand

Er werden maatregelen aangekondigd om het beteugelen van de verspreiding van het virus op de top van degenen die reeds in de plaats, met inbegrip van de sluiting van al het eten en drinken inrichtingen, met uitzondering van supermarkten, de sluiting van de scholen en alle fitness clubs en sauna ‘ s. Het is ook niet meer mogelijk om een bezoek verpleeghuizen.

Nieuwe maatregelen omvatten onder andere het verbod van alle sociale bijeenkomsten tot 1 juni, met de 100-beperken mensen niet langer geldig; 1,5 meter afstand gehouden worden, het niet naleven kan leiden tot een boete en een maximum van drie bezoekers in een huis als de 1,5-meter-afstand-regel kan worden gehouden, onder andere dingen.

Op dinsdag, 31 Maart, is het kabinet zal aankondigen of de bestaande maatregelen zullen worden uitgebreid en of er nieuwe maatregelen worden toegevoegd.

Bent u bezorgd over het hebben van symptomen? Lees Coronavirus: Wat zijn de symptomen en hoe kun je voorkomen dat je het?

Abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Door te klikken op abonneren, gaat u ermee akkoord dat wij kunnen uw informatie verwerken in overeenstemming is met ons privacy-beleid. Voor meer informatie, bezoekt u alstublieft deze pagina.

Bron: https://www.iamexpat.nl/expat-info/dutch-expat-news/coronavirus-update-march-30-11750-confirmed-cases

Plaats een reactie