60 van ons gebruik van online platforms, voedsel levering is favoriet

60% van ons gebruik van online platforms, voedsel levering is favoriet service – DutchNews.nl Dutch News brings daily news from The Netherlands in English

Dinsdag 07 April 2020

Foto: Depositphotos.com

Bijna drie op de vijf mensen in Nederland gekocht of gehuurd van een item of een dienst van een online platform, volgens nieuwe cijfers van het nationale bureau voor de statistiek CBS.

35% gebruikt voedsel levering apps zoals Thuisbezorgd of Deliveroo, bijna een derde gekocht in tweedehands goederen via de wil van de Marktplaats en 20% geboekt in een hotel of vakantiehuis met behulp van online reisbureaus als Booking.com.

Digitale platforms met het reinigen van diensten of klussen, waren veel minder populair is – slechts 4% van de ondervraagden zei dat ze had gemaakt van dergelijke diensten.

Platforms zijn het meest populair in de 45-tot 25 leeftijdsgroep, met 80% zeggen dat ze hadden gebruikt een online dienst ten minste eenmaal in het jaar 2019.

DutchNews.nl is gratis voor 13 jaar, maar nu vragen we onze lezers om te helpen. Uw donatie zal ons in staat stellen om te blijven leveren u met eerlijke en accurate nieuws en beschikt over alle dingen nederlandse.
Doneren via Ideal, creditcard of Paypal.

Veel dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan DutchNews.nl in de afgelopen dagen!

Wij kunnen deze service niet bieden zonder jou. Als je nog niet een bijdrage geleverd, kunt u dat hier doen.

De DutchNews.nl team

Doneer nu

Bron: https://www.dutchnews.nl/news/2020/04/60-of-us-use-online-platforms-food-delivery-is-favourite-service/

Plaats een reactie