Update Coronavirus Nederland 28-03-2020 (COVID-19)

Update Coronavirus Nederland 28-03-2020 (COVID-19)

Vandaag 28-03-2020 zijn er 93 patiënten overleden aan het Coronavirus (COVID-19) in Nederland, het totale dodental is hiermee opgelopen naar 639. Het dodental is vandaag weer onder de 100. wat positief is maar nog geen garantie geeft dat het beter gaat worden. helaas zijn er nu ook meer dan 600 doden te betreuren in Nederland.

Het aantal bevestigde besmettingen is met 1159 gestegen naar 9762. De verwachting is dat het werkelijke aantal besmettingen een stuk hoger ligt. Dit zijn iets minder besmettingen als gisteren. dit kan ook te verklaren zijn omdat het weekend is en er dan iets minder wordt getest.

In deze video wordt een duidelijk beeld gegeven hoe snel het aantal besmettingen en doden stijgt in Nederland. Ook wordt er uitgelicht wat de zwaarst getroffen provincies zijn en welke gemeentes de meeste besmettingen hebben.

Gelukkig zijn er ook nog een aantal gemeentes in Nederland waarbij het Coronavirus nog niet is aangetroffen, deze gemeentes worden genoemd in de video. Helaas moeten wij melden dat er in 1 gemeente waar gisteren nog geen corona was aangetroffen het vandaag wel is aangetroffen. er zijn nu nog 4 gemeentes zonder besmettingen.

Benieuwd naar het aantal besmettingen in jou gemeente? laat een comment achter en wij reageren zo snel mogelijk met de actuele cijfers.

Bron: RIVM

  • Likes: 6
  • Dislikes: 0
  • Tags: update coronavirus,corona,nederland,corona nederland,28-03-2020,update,doden,besmettingen,the netherlands,covid-19

Transcript

Plaats een reactie