Southpark voorspeld Coronavirus in 2003! Is dit doorgestoken kaart?

Sommige mensen claimen dat het coronavirus doorgestoken kaart is. Fundamenteel bewijsmateriaal is er niet, maar video’s als deze laten je toch even twijfelen. Of het de corona epedimie geen opzet is. Southpark maakte namelijk in 2003 al een aflevering waarin SARS voorkomt. Dit was een virus uitbraak die erg lijkt op het huidige COVID-19 virus. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

Vertaling:

Sorry papa hoe gaat het met haar moeder?Ddrink hier wat bier, het is cool op mijn stad, alles komt goed. Stanley luister naar mij Ik heb SARS, er is slechts een kans van 98% dat ik zal leven. Nee nee luister Stan SARS vernietigt onze mensen de indianen zetten het in de dekens die ze ons gaven zullen er spoedig zijn slechts 98% van ons vertrok wat ik kan doen je moet een remedie vinden voor SARS zoon en red onze mensen Keir SARS oh Jezus de geest van blanken uit de middenklasse zijn sterk en jij Stan Tom, het is dinsdagochtend nu binnen de uitbraak van SARS en South Park heeft bereikte epische proporties de hele stad is in quarantaine geplaatst door de federale overheid regering niemand toegestaan ​​in of uit wat betekent dat niemand ons te hulp kan komen het lijkt deze stad en deze verslaggever zijn klaar om de volgende keer te komen het kiezen van de juiste conditioner wat u weet niets van haarverzorgingsproducten kan u een bundel kosten

Plaats een reactie