Albert Heijn photoshops betalen vraag uit Leiden foto winkel

Albert Heijn photoshops betalen vraag uit Leiden opslaan van foto – DutchNews.nl Dutch News brings daily news from The Netherlands in English

Vrijdag 03 April 2020

Een Albert Heijn in Leiden is onder vuur gekomen voor photoshoppen een foto van de buitenkant van de winkel te verwijderen verwijzing naar pleit voor een verhoging van het salaris.

De winkel geplaatst, de foto ‘ s van een aantal werknemers die naast grote kalkletters onder vermelding van ‘plank, stapelaars, we kunnen het niet zonder u’, als een manier van het genereren van publieke steun. Maar gekalkt woorden ‘minimumloon €14, was foto-gewinkeld afstand.

De tak is nu verwijderd van de foto van sociale media. “De steun was hartverwarmend, maar het verwijderen van een deel van de tekst was niet verstandig, de winkel realiseert zich dat nu,’ een woordvoerder van Albert Heijn.

Het betalen van de vraag is een onderdeel van een campagne van de vakcentrale FNV om te winnen van een structurele verhoging van het minimumloon.

Nationaal bureau voor de statistiek CBS zei vorige maand dat het supermarkt-omzet in de tweede week van Maart waren tot 35% ten opzichte van dezelfde periode in het jaar 2019.

Het huidige minimumloon in Nederland is €10.60 een uur voor mensen van 21 jaar en ouder – of €76.32 een dag. Een 16-jarige verdient €3.66 een uur of €26.33 per dag.

DutchNews.nl is gratis voor 13 jaar, maar nu vragen we onze lezers om te helpen. Uw donatie zal ons in staat stellen om te blijven leveren u met eerlijke en accurate nieuws en beschikt over alle dingen nederlandse.
Doneren via Ideal, creditcard of Paypal.

Veel dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan DutchNews.nl in de afgelopen dagen!

Wij kunnen deze service niet bieden zonder jou. Als je nog niet een bijdrage geleverd, kunt u dat hier doen.

De DutchNews.nl team

Doneer nu

Bron: https://www.dutchnews.nl/news/2020/04/albert-heijn-photoshops-pay-demand-out-of-leiden-store-photo/

Plaats een reactie